ENZO architecture & interior

Metamorphosis with slate

Renovation New Vennep

During a total metamorphosis, a detached, unobtrusive house got a new powerful appearance thanks to the use of black slate. This choice was made in a joint search with the client. He was not afraid to make bold choices, as his taste had changed significantly in the eighteen years he had lived in the house. The black slate gives the house the appearance of a black boulder. The quiet, green garden, also designed by us, emphasizes this image.

The sleek, almost absent details, such as the concrete pivot door at the entrance and the slender wooden frames in a frame of artificial stone, which protrudes from the facade, also reinforce the design. To soften the strict appearance, an accent of meranti slats has been applied at the entrance. The sober interior is entirely devoted to the resident’s art collection.

Want to know more?

Ask ENZO architecture & interior your question

Ask your question

ENZO architecture & interior

Show more Visit website
Want to know more?

Ask ENZO architecture & interior your question

Ask your question

More inspiration

Park garden in Veghel
Studio Siebers

Park garden in Veghel

Villa Sint-Katelijne-Waver
Architectenburo Anja Vissers

Villa Sint-Katelijne-Waver

Project Heestert style timeless
ABC Projects | Interior architecture

Project Heestert style timeless

Next project by ENZO architecture & interior
Dream in the dunes
ENZO architecture & interior

Dream in the dunes

Visit website