ENZO architecture & interior

Parental home reinvented

Renovation Haarlemmermeer

Happy childhood memories were the reason to live in the parental home. But then it had to be refreshed and expanded. We forged the house and the former business space into a pleasant and spacious family home where new memories can be made.

Upon entering the spacious hall, double steel doors give access to the large living room. A custom-made cupboard for, among other things, the fireplace and the television divides the space into a spacious sitting area and a dining kitchen, which gets extra light through the skylight. From both areas there is a beautiful view of the deep garden and the Westeinderplassen. The son and daughter of the house have their chill space in the former living room at the front of the house. In addition, there is a large indoor garage.

The first floor is entirely reserved for the children, with its own sleeping and sitting rooms and a shared bathroom. The attic floor, with a phenomenal view, is the domain of our clients. The dressing room, the bedroom with sitting area by the window and the bathroom are one behind the other and can be closed with sliding doors.

This house is ready for a new generation of beautiful childhood memories of the parental home.

A report about this house was in Stylish Living, March 2018.

Want to know more?

Ask ENZO architecture & interior your question

Ask your question

ENZO architecture & interior

Show more Visit website
Want to know more?

Ask ENZO architecture & interior your question

Ask your question

More inspiration

Project VU Lier
‘D’ Architectural Concepts

Project VU Lier

Penthouse suite in the heart of Sint-Niklaas
Themenos

Penthouse suite in the heart of Sint-Niklaas

Kensington
Milward Teverini

Kensington

Next project by ENZO architecture & interior
Randstad
ENZO architecture & interior

Randstad

Visit website