ENZO architecture & interior

Villa on the green Singel Heemstede

This villa, located on a green canal in Heemstede, was in need of a thorough renovation. The new owners wanted to keep the characteristic details and expand the house with a study and garage. The villa has been completely gutted and then rebuilt.

On the ground floor, all rooms are connected to each other, making the width of the house tangible. The workroom forms a modern transparent link between the house and the new garage (built in the old style). The beautiful wooden roof construction on the floor was deliberately left in sight when the thatched roof was renewed. Furniture, upholstery and colors were chosen together with the resident, Pieternel Kuijpers of Concept4interior.

Want to know more?

Ask ENZO architecture & interior your question

Ask your question

ENZO architecture & interior

Show more Visit website
Want to know more?

Ask ENZO architecture & interior your question

Ask your question

More inspiration

A Green Oasis
Stock Dutch Design

A Green Oasis

House KS
Mieke Van Herck Architectenbureau

House KS

Extension with an eye for the future
Wildenberg interior architecture

Extension with an eye for the future

Next project by ENZO architecture & interior
Drive-in home
ENZO architecture & interior

Drive-in home

Visit website