Lab32

Villa van Schijndel

Villa van Schijndel is located in Bilthoven. There the exclusive house is surrounded by a lot of greenery and coniferous forest. The clients wanted all spaces to be oriented optimally on the beautiful garden. The design was created on the basis of the location and the surroundings. Large windows were used to connect the garden to the inside. In addition, a huge covered terrace has been added to the villa. The entrance hall gives access to all areas. The mobile-home port that is integrated in the facade is striking. There is perfect coordination through the correct use of colors and materials. But what really makes the villa special are the sightlines, the minimalist design and the clear relationship between inside and outside.

Want to know more?

Ask Lab32 your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Lab32 your question

Ask your question

More inspiration

Crystal clear, winner of the silver category best swimming pond builder
‘t Groene Plan

Crystal clear, winner of the silver category best swimming pond builder

Project Zeist
Martin van Essen

Project Zeist

Stylish decor
Ilse Damhuis

Stylish decor

Next project by Lab32
Villa G-House
Lab32

Villa G-House

Visit website